Girişimci İşadamları Derneği;

İstanbul, Ankara, Muğla ve İzmir’de şubeleri,
ABD, Bulgaristan, Mısırı, Ukrayna, Brezilya, Kanada, Almanya, İngiltere’de Türk ve Yabancı İş adamı üyeleri olan 2014 Yılında Düzce’de kurulmuş olan bir dernektir.

Öncelikli Amacı;

Üyelerinin Ekonomik durumlarının gelişmesini sağlarken, şubelerinin bulunduğu bölgenin sosyal ve ticari gelişimine katkıda bulunmaktır.

Türkiye genelinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren girişimci ve işadamlarının koordinasyonunu ve iş birliğini sağlamak, girişimciliği yaymak, desteklemek, özendirmek ve Türkiye’yi ilgilendiren her türlü ekonomik mesele ile ilgili incelemelerde bulunarak çözüm önerileri sunmak, Girişimcilere Melek yatırımcılar, yeni pazarlar, yeni finans kaynakları ve devlet kaynakları yaratarak, ulusal ve uluslararası piyasada desteklemek, ARGE ve inovasyon konusunda desteklemek, insan kaynakları ve üretim sistemleri konusunda en güncel bilgilerle, teknolojilerle donatılmasını sağlamak amacıyla her türlü etkinliği yapmaktır. Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Devleti onayı ile diğer devletler ile üyelerinin çıkarlarını geliştirmek, kazançlarını arttırmak için görüşmek, iş birliği yapmak, çeşitli hibe ve teşvikler sağlamak, üyelerine yeni pazar imkanları açmak için çalışmaktadır.