BİZDEN HABER

Afrin Şehitleri İçin Mevlid ve Pilav İkramı

Derneğimiz Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan askerlerimizin başarısı, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye etmek üzere Düzce Merkez Cedidiye Camisinde Öğlen namazında Kur’anı Kerim ve Dua, sonrasında ise Nohutlu Pilav, ayran ve baklava ikramı yapmıştır. 1.200 vatandaşımızın faydalandığı ikram ve Afrin’de görev yapan askerlerimizin başarısı için alınan hayır duaları, derneğimiz ve hayırsever üyelerimiz için en güzel hediye olmuştur. İlgi gösteren ve yardımlarını esirgemeyen Düzce İl Müftülüğü, Düzce Belediyesi, Düzce Cedidiye Camii İmamları, Düzce TV, Oksijen Medya Grup ve tüm Düzce Halkına Teşekkür ediyoruz.

İ. Serdar Demirbilek

Başkan
Girişimci İşadamları Derneği

GİRİŞİMCİ İŞADAMLARINDAN MEVLİTDüzce Girişimci İşadamları Derneği Afrinde devam eden “Zeytin Dalı” operasyonundaki Mehmetçik’e dualarla destek yolladı. Operasyon esnasında şehit düşen askerlerimiz için mevlit okutuldu, duaların ardından ise pilav ikramında bulunuldu.

Timur Erdem paylaştı: 29 Ocak 2018 Pazartesi