ÜYELERİMİZDEN HABER

Gülerler Tarım Sektörüne girdi

10993427_10205699508717624_1089521105054165907_n

Bölgemizin en büyük jeneratör firması olan Gülerler şirketler grubu, tarım sektörüne el attı.
Başarılı iş adamı Mehmet Güler’in yönetiminde her geçen gün büyüyen Gülerler Şirketler grubu, bu kez tarım sektöründe bölgenin lideri olma yolunda ilerliyor.
Gülerler Tarım adı altında faaliyete başlayan Gülerler tarım, her geçen gün ürünlerine bir yenisini ekliyor. Düzce Eski Sanayi Çarşısında açtıkları işyerinde faaliyete başlayan Güler Tarım, bir çok yeniliğe imza atarak çiftçilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yeni üretim yöntem ve teknik hizmetleri ile bölgenin lideri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

1377086434_12_hp20150722_123317  26382447524v

İsteğe özel römork Manuel Damperli, Düğmeli Damperli, Düz Direksiyonlu ve Direksiyonsuz Mini Römork, çeşitleriyle fındık üreticine hizmet etmeyi amaçlayan Gülerler Tarım, isteğe özel römorkimalatına başladıklarını belirtiyor. Dünya markaları ile hizmete devam Yeni açtıkları işyeri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Mehmet Güler, Manuel, Düğmeli Damperli, Düz Direksiyonlu ve Direksiyonsuz Mini Römork, dünya markası ürün çeşitleri ve bir çok tarım ekipmanlarımızla çiftçimizin hizmetindeyiz” dedi.
Teknolojik gelişmeye ayak uyduracağız “ Gülerler Tarımın, çiftçimize daha iyi hizmet vermek amacıyla, gelişen teknolojinin gereksinimleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön vermeye çalıştıklarını söyleyen Mehmet Güler, teknolojik gelişmelerde öncü olmak müşteri beklentilerini aşan kalitede hizmet üretmek için yola çıktık. Allah utandırmaz inşallah “
dedi.