ÜYELERİMİZİ TANIYALIM

Mustafa Yiğit – Technofis Danışmanlık

Her ne kadar göstermese de 1966 Düzce doğumludur. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olduğu eski mısırdaki piramitlerde bulunan yazıtlardan anlaşılmıştır. 1996 yılında Bilişim sektörü ile tanıştı, o günden sonra Dünya aynı yer olmadı. 1998’de Düzce ilinin en tanınan Markalarından olan KUBAN Bilgisayarı kurdu. Halen Technofis Danışmanlık bünyesinde Yazılım, Güvenlik ve Web Çözümleri ile Elektronik konusunda Kurumsal Danışmanlık yapmaktadır. Güncel, tuttuğunu koparan sporla, aktivite ile iş olmayan, tahminen 12 yaşında Thamate moduna girmiş, yağız Çerkes delikanlımız eli çabuk ve titizdir. Gerek sosyal çevrede, gerek ise iş hayatında aranan ve sevilen insanlardan olmak gibi bir özelliği vardır. Herkesle doğası gereği elektriği tutmasa da kibarlığından ve dürüstlüğünden ödün vermeyen Mustafa Yiğit, zeki, ev kuşu, sosyal, çok iyi akordiyon çalan ve oyun oynayan, Hafif Maço, çokça uyumludur. Her ofise Bir Mustafa Yiğit lazım diyebiliriz.

techlogo