ÜYELERİMİZİ TANIYALIM

Mehmet Güler – Gülerler Elektrik

10993427_10205699508717624_1089521105054165907_n

Aslen Düzceli’dir. Lise mezunudur. Bir süre Akçakoca’da dizelmotor konusunda çalışmaya başlamış bu konuda uzmanlaşmıştır. 1992 yılında Antalya ilinde Otel’de güvenlik amiri olarak çalışmıştır. Otel müdürünün İstanbul’a transfer olmasıyla beraber İstanbul çalışma hayatı başlamıştır. İstanbul’da yine bazı otellerde güvenlik amiri olarak çalıştıysa da meslek aşkı ağır basarak Aksa Jeneratör’de servis yetkilisi olarak işe başlamıştır. Aksa jeneratör’de yaptığı başarılı çalışmalardan sonra servis müdürü seviyesine geldikten sonra şirket yetkilileriyle karşılıklı görüşerek  Aksa Jeneratör Batı Karadeniz Bölge Bayiliği konusunda kendisiyle anlaşılarak 2005 yılında Aksa Jeneratör Batı Karadeniz Bölge Bayisi olarak şahıs firmasıyla faaliyetine başlamıştır. Daha sonra ise 2007 yılında Gülerler Elektrik Ve Elektronik Aydınlatma Pazarlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketini kurarak bugünkü halini almıştır. 2014 yılında ise Yiğitsan Kompresörle anlaşılarak Yiğitsan Kompresör Batı Karadeniz Bölge Bayisi olarak faaliyetlerine başka bir alan daha katılmıştır. Halen 20 çalışanı 1 merkez ve 2 şubesi olan Gülerler Elektrik firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığını devam ettirmektedir. STK toplantılarına katılarak aktivitelerine sponsor olarak destek vermektedir. Evli ve bir erkek çocuğuna sahiptir.